FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
12 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

PIPSA PIG CUT &; PLAY FOOD - Pipsa Pig Cut &; Play -ruokasetin mukana tulee kantolaukku, joka varmistaa, että lapsesi voi siivota ostoksensa ja tehdä kannettavia leikkejä, jotta lapsesi voi laittaa ruokaa, tehdä ostoksia ja leikkiä liikkeellä ollessaan tämän 13-osaisen värikkään leikkisetin avulla. Kannustaa mielikuvituksellisiin roolileikkeihin, koordinointiin ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen, jotta aloittelevat pienet ostajat voivat tutustua ostostavaroihin, oppia ravitsemuksesta, ruokaryhmistä ja siitä, mitä ainesosia voit yhdistää muiden valmistamiseksi.
OMINAISUUDET - Tämä teeskennelty leikkaava ruokasetti takaa loputtoman mielikuvituksellisen roolileikin hauskuuden ja opettaa lapsellesi, kuinka pilkkoa hedelmät ja vihannekset päivittäisestä lelukeittiöstä löytyvillä välineillä. Tämä upea 13-osainen setti sisältää tikku- ja kuorihedelmiä ja vihanneksia, roolileikkiveitsen ja leikkuulaudan. Sisältää erilaisia muovivihanneksia ja hedelmiä, jotka ovat realistisia ja kestäviä. Tämä leluostoskori on täydellinen Pipsa-faneille, joilla on lelukeittiö. Pakkaa kantolaukkuun!
TEESKENTELE LEIKKIÄ - Varhainen oppiminen ei ole täydellistä ilman leikkiä ja mitä mielikuvituksellisempia leikkejä lapsellasi on, sitä enemmän hänen luovuutensa ja mielikuvituksensa kasvavat. Roolileikkien avulla lapsesi voivat myös tarkastella asioita niin monista eri näkökulmista ja tuntea monenlaisia tunteita. Lapset oppivat maailmasta ja itsestään leikkimällä. Dramaattiset leikkikokemukset ovat ensimmäisiä tapoja, joilla lapset oppivat mieltymyksistään ja inhoistaan, kiinnostuksen kohteistaan ja kyvyistään.
TUOTTEEN TEKNISET TIEDOT - Sisältää 1 x kantolaukun. 1x leikkuulauta, 1x teeskennelty veitsi, 1x banaani, 1x tomaatti, 1x parsakaali, 1x omena ja 1x vesimeloni. Mitat: K20.5cm x L24.5cm x S6.5cm. Sopii 3+-vuotiaille lapsille.
PIPSA POSSU LISENSOIDUT TUOTTEET - Tutustu laajaan Pipsa Possu -roolileikkileluvalikoimaamme Pipsa Possu -nukeista, lastenvaunuista, rattaista, syöttötuoleista ja lastenhuonesarjoista. Meillä on myös suuri valikoima Pipsa Possu -keittiöitä, teeastiastoja, ostosmahdollisuuksia ja soittimia. Täydellinen kannustamaan lapsiasi kasvamaan ja oppimaan hauskanpidon aikana. Pipsa possulelumme ovat täydellinen lahja kaikille lapsille, jotka ovat näyttelyn faneja.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.