FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

PU-nahkainen baarijakkara korkeus säädettävä tankokajajakkara selkänoja

20,00 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Saksa
Tavararyhmä
Uusi  
Viimeisin päivitys
9 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

⭐ Baarijakkarat on valmistettu pehmeistä PU-nahkaistuimista. Istuimet on täytetty tiheällä paksunnetulla sienellä, joka ei väänny helposti ja on mukavampi. Pohja- ja jalkalevyssä käytetään galvanointitekniikkaa, joka on korroosionkestävä ja voi tehokkaasti estää päivittäisen kulumisen.
⭐ [Säädettävä korkeus ja 360° kierto]: Tyynyä voidaan kääntää 360 astetta ja jakkaran korkeutta voidaan säätää kahvalla. Istuintyynyn alla oleva kahva auttaa sinua säätämään eri korkeuksia. Tyynyn korkeus lattiasta: 62–82 cm (korkeus säädettävissä)
⭐ [Lattiasuojattu muotoilu]: Jalkatuen sijoitussuunnittelun avulla voit sijoittaa jalkasi helposti, voit istua alas ja rentoutua ja nauttia pitkästä keskustelusta. Lattiassa on lattiasuojalaite, ja alempi kumirengas estää lattian naarmuuntumisen ja vähentää melua pyörimisen aikana.
⭐ [Monitoiminen baarijakkara]: Keittiöbaarijakkara on muodoltaan täydellinen ja se voidaan mukauttaa mihin tahansa kodin ympäristöön. Sitä voidaan käyttää keittiöissä, ruokasalissa, olohuoneessa, parvekkeella, kahvilassa, tiskeillä, parturiliikkeissä, baareissa jne. Tämä on tyylikäs ja mukava monitoiminen baarijakkara.
⭐ [Mitat baarijakkara]: Tämän baarijakkaran koko on 43 x 39 x 92–112 cm, tyyny lattiasta: 62–82 cm (säädettävä korkeus). Huomaa kuitenkin, että näitä baarijakkaroita ei voi lähettää Kanaalisaarille (Jersey, Guernsey).



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.