FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
4 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Puhdistusrobotti Team Kalorik TKG RVC 1003 AB

197,24 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Normaalihinta: 1299,99 złHintamme: 999 zł

Robottipölynimuri ja MoppingCleanTech TKG RVC 1003 AB [+erityinen antibakteerinen suodatin]Belgialainen tuotemerkki KalorikTämä on erittäin toimiva pölynimuri sekä kuiva- että märkäimurointiin . Siivoaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa! Tämä laite on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaksi ja vapauttamaan sinut jokapäiväisistä kotitöistä. Kaikki tämä, jotta asuntosi loistaa puhtaana ilman vaivaa. 

Parametrit / lisävarusteetstion teho 1400Patankin kapasiteetti 0,3Lakun kapasiteetti 2600mAh pölynimurin teho 40WHEPA-suodattimet / antibakteeriloppilotdocking basemittaukset : 33,00 x 33,00 x 7,60 cm

Kuiva ja märkä imurointi - imuroi ja pese lattia yhdessä. Pölynimuri sisältää pölysäiliön sekä vesisäiliön, joten voit pysäyttää pölyn monisuodattimilla ja pestä lattian - kerran ja hetkessä. Integroitu HEPA-suodatin puhdistaa poistoilman 99,95%: iin - mikä on tärkeää allergikoille ja parantaa merkittävästi heidän elämänlaatuaan.  Kompakti muotoilu ja moderni muotoilu tekevät tästä pölynimurista paitsi käytännöllisen puhdistuslaitteen, myös muodikkaan kodin gadgetin, jonka voit esitellä ystävillesi. Imuteho on jopa 1400 Pa , jonka avulla voit poistaa pienimmätkin epäpuhtaudet lattiasta - nopeasti ja ilman osallistumistasi.

Monitoiminen kaukosäädin ja yksinkertaiset painikkeet takaavat pölynimurin helpon sijoittamisen ja käytön - vain muutama napsautus ja joukko harjoja ja kangas tekevät kaiken puolestasi - puhtaille matoille ja kiiltäville lattioille koko talossa. Erityisellä antibakteerisella aineella päällystetty suodatin on ainutlaatuinen lisäaine, joka on kehitetty ja testattu Saksassa [siis symbolissa AB - AntiBacterial]Törmäyksenesto - ja putoamisenestoanturit antavat pölynimurin toimia hankaamatta huonekaluja tai muita esteitä vasten, ja työn päätyttyä laite palaa automaattisesti latausasemalle. Yksi laite ja useita käytännön sovelluksia - laitteen avulla voit imuroida pintoja kohtisuoraan, voit käyttää sitä myös esimerkiksi portaiden tai seinien reunojen puhdistamiseen sekä harjapintojen puhdistamiseen aivan seinien vieressä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.