FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Pöydät ja tuolit tukkumyynti

(23 tarjoukset)

Mukava ja tyylikäs pöytä ja tuoli on jokaisen olohuoneen keskipiste. Se on paikka, jossa rentoudumme, vietämme aikaa perheen ja ystävien kanssa ja katsomme suosikkielokuviamme. Merkandilla löydät laajan valikoiman pöytiä ja tuoleja eri tyylisissä ja väreissä. Ne tulevat luotettavilta tukkumyyjiltä kaikkialta maailmasta. Valitse parhaat tarjoukset sinulle ja tee tarjouksestasi houkuttelevampi asiakkaille.

Pöydät ja tuolit tukku - kattava huonekaluvalikoima

Kaupankäyntialustallamme löydät laajan valikoiman pöytiä ja tuoleja eri tyylisissä ja trendikkäissä väreissä. Ne tulevat luotettavilta toimittajilta kaikkialta maailmasta. Sinun tarvitsee vain valita tilaisuus, josta haluat hyötyä ja tehdä ostoksen. Suosittelemme korkealaatuisia pöytiä ja tuoleja, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten nahasta tai kankaasta. Ne ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät monta vuotta.

Merkandi tarjoaa kattavan valikoiman huonekaluja jokaiseen huoneeseen talossa. Löydät täältä paitsi pöydät ja tuolit, myös nojatuolit, sängyt ja monet muut tuotteet. Kaikki saatavilla tukkuhinnoin. Hyödynnä verkkosivustomme lukuisia tarjouksia ja laajenna valikoimaasi uusilla tuotteilla.

Tukkumyynti pöydät - löydä uusi toimituslähde

Liity Merkandin rekisteröityneiden käyttäjien joukkoon saadaksesi parhaat tarjoukset markkinoilta. Kaupankäyntialustamme on helppokäyttöinen ja helppo hallita. Jotta voit hyödyntää sitä täysimääräisesti, luo tili Merkandille. Näin voit tarkastella tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia ja näyttää toimittajien yhteystiedot. Tämä on välttämätöntä, jos haluat ottaa heihin suoraan yhteyttä ja sopia kaupan yksityiskohdista.

Merkandi yhdistää myyjät ostajiin, mahdollistaen pitkä- ja lyhytaikaisten liikesuhteiden solmimisen. Meidän avullamme voit laajentaa yhteyksiesi verkostoa ja löytää uusia toimituslähteitä eri maista ympäri maailmaa. Ostaaksesi tukkumyynti pöydät irtotavarana, ota yhteyttä valitsemaasi toimittajaan ja sovi kaupan yksityiskohdista. Sinun ei tarvitse huolehtia sen turvallisuudesta. Merkandilla löydät vain luotettavia myyjiä.

Luo tili Merkandille ostaa halvemmalla, nopeammin ja mukavammin. Hyödynnä alustallamme saatavilla olevat tarjoukset ja pystyt varmasti pysymään kilpailun edellä ja houkuttelemaan uusia asiakkaita. Kutsun sinut liittymään meihin nyt!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.