FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Polyvinyylikloridirakeet (PVC)

Polyvinyylikloridi (PVC) ovat rakennekaava [-CH & sub2; CHCl-] n keskimääräinen molekyylipaino välillä 10 000 - 100 000 YK ja klooripitoisuus noin 57%. Polyvinyylikloridi (PVC) - termoplastinen materiaali, joka koostuu vinyylikloridipolymeereistä. PVC on kiinteä väritön YK: n kestävyys vedelle, alkoholeille ja väkeville hapoille ja emäksille.

Rakeet ovat homogeenisia ulkonäköä, lieriömäisiä tai linssimäisiä yhtenäisiä värejä, enimmäismitat 5 mm (enintään 4% näiden rajojen ulkopuolella saa kiinnittää helmiä tai rakeita). Rakeet voivat olla luonnollisia tai värillisiä asiakaskohtaisten vaatimusten mukaisesti.

Etuja:

-Monipuolisuus
- Selkeys (läpinäkyvä)
- Helppo sekoittaa
-Vastus
-Kestävä kehitys
- kestää rasvoja, öljyjä ja kemikaaleja
- Virtausominaisuudet ja vakaat sähköiset ominaisuudet

Käyttää:

Läpinäkyvät ja ei-elintarvikepakkaukset, putkilääkkeet, palo- ja kaapelieristeet, rakennusteollisuuden kalvot ja levytuotteet, kuten putket, liittimet, laitteet, levyt, kuljettimet ja ikkunat; Pullot (lasipullot), veripussit, nahkajäljitelmätuotteet. Myymällä kiinteistöjä käytetään: (. Kotelot, varusteet jne.) Rakentaminen, pumppujen varaosat toimittavat työntekijöitä, jotka työskentelevät korroosiokiekoissa noutoa varten, osien eristimet sähköteollisuudelle, osateollisuuden valokuvakappaleet, joilla on erilainen kohde. Puskuriradioiden ja matkapuhelimien, lelujen (renkaat, seniilit, voimansiirtoelementit jne.), kenkäteollisuuden (pohjat), koneiden osien, osien ja venttiilien tuotanto kemiantehtaissa, osien galvanointi, työn sähköosat: niitä käytetään, syövyttävä ympäristö jne.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.