FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Saaren liesituuletin 38 cm 540m3/h Tron Ambience

424,17 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
Klarstein
SKU:
4060656102776
EAN:
4060656102776
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Normaalihinta: 2609,99 zł
Hintamme: 2149 zł

Tron Ambience -saarihuppu Ø38cm absorboija 540m³/h LED ruostumaton teräsFume-poisto futuristiseen tyyliin: Saaren liesituuletin Klarstein Tron Ambience tuo keittiöön ylellisyyttä ja vapauttaa ilman höyryistä ja epämiellyttävistä hajuista.

Täydellinen ratkaisu keittiösaarekkeille. Klarsteinin saarihuppu  Tron Ambience tarjoaa vapaasti seisoville keittotasoille eleganssia ja tyylikkyyttä.   Huppu roikkuu vapaasti katosta 140 cm: n repäisykestävillä teräsjohdoilla ja vetää kaikki höyryt ja hajut keittotasosta. Kolmen tehotasonsa ansiosta se poistaa jatkuvasti hajuja ja rasvaisia höyryjä, joiden kapasiteetti on 540 m³/h, mikä tekee siitä ihanteellisen suuriin keittiöihin, joissa on amerikkalaistyylinen saari. Kaikilla kolmella toimintatasolla sisäänrakennetut LED-keittiön keittotason valot tarjoavat kirkkaan valkoisen valon, kun taas digitaalisella näytöllä varustetun etuohjauspaneelin avulla voit valita yhden 3 tehotasosta.

Klarsteinin Tron Ambience -liesituulettimen ulkopinta on myös puhdasta eleganssia. Pyöreä harjattu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, jota ympäröi kirkas LED-rengas ja jota ylläpidetään PureAmbience-tyyliin, herättää assosiaatioita tietokoneen ilmapiiriin ja lisää futuristista hehkua keittiösaarekkeeseen.

Puhdas ilma ja jalo muotoilu: Klarstein Tron Ambience -saaren ripustettava huppu on todella ylellinen aksentti keittiössäsi.

Perustiedot:Keskikohta: saarikeittimen liesituuletin kattoasennukseen vapaasti seisovien liesien päälleTehokas: max. ilmanpoistoteho jopa 540m³/hFuturistinen ilme: PureAmbience-muotoilu pyöreällä harjatulla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kotelolla ja LED-renkaallaMiellyttävä ilma: pestävä alumiinirasvasuodatin ja valinnaiset hiilisuodattimet keittiön hajujen poistamiseksiYmpäristöystävällinen: energiansäästö energiatehokkuusluokassa AProsta-toiminta: painikeohjaus taustavalollaKaikki näkyvissä:    vaihdettava LED-valaistus  keittiötila (2 x 2,5 W)Tilaa säästävä: liesituuletin roikkuu keittotason päällä mukavaan ja vapaaseen työskentelyyn liedelläTehokas:  liesituuletin, jonka halkaisija on 38 cm ja moottorin teho 165 W 3-vaiheisella alueella

Ominaisuudet: konepellin etuosassa oleva on/off-kytkin kiertää tasoja, joista voit valita sisäänrakennetusta valkoisesta keittotason valaistuksestaenergiatehokkuusluokka Irrotettava, pestävä rasvasuodatinjousituksen korkeuden säätö, max. 60 cm suljetun tilan imuri, kattolaatta, jossa on katkaisu virtajohdollesopivia aktiivihiilisuodattimia on saatavana osanumerolla 10030983virtalähde: 220-240 V ~ | 50 Hz

Toimituksen laajuus: 1 x liesituuletin1 x kattolevy1 x asennusmateriaali (ruuvit ja tapit)

Mitat:mitat: n. 38 x 45 cm (ØxK)kattolaatan mitat: n. 28 x 4 x 28 cm (ØxK)kaapelin pituus: 140 cmpaino: n. 14,6 kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.