FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Ominaisuuksia:

Henkilökohtainen ääni Skullcandy-sovelluksella
Murskain säädettävä sensorinen basso
40 tuntia akkua + pikalatauspuhelu
Radan ja äänenvoimakkuuden säätö
Sisäänrakennettu laattojen etsintätekniikka
Litteä taitettava ja kokoontaitettava

ET OLE KOSKAAN KUULLUT TÄLLAISTA ÄÄNTÄ.
Valmistaudu kokemaan Crusher Bassin patentoitu, kalloa sykkivä voima — nyt yhdistettynä Audiodo-kumppaneidemme™ täydelliseen Personal Sound -äänenmuokkaukseen. Et ole koskaan ennen kuullut musiikkiasi ja elokuviasi tällä tavalla. Koska mitään tällaista ei ole koskaan ennen ollut.
CRUSHER BASS: MIKÄÄN EI VEDÄ VERTOJA.
Skullcandy Crusher on alkuperäinen, yksi ja ainoa mukaansatempaava aistibassokokemus. Käännä liukusäädintä alaspäin saadaksesi pehmeämmän basson. Käännä se ylös todella helistämään luitasi. Lisäksi Crusher Evossa on äänenlaadun parannuksia alkuperäiseen Crusheriin verrattuna, joten saat kokea entistä laajemman valikoiman syvempää ja täyteläisempää bassoa.
VIRITÄ KUULOSI SOVELLUKSEN AVULLA.
Kenenkään kuulo ei ole sama. Siksi Crusher Evossa on henkilökohtainen ääni. Tekemällä nopean, reaaliaikaisen testin Skullcandy-sovelluksessa luot henkilökohtaisen ääniprofiilin, joka tallennetaan kuulokkeisiin optimoimaan äänitasot juuri sinulle.
ÄÄNI OPTIMOITU SINULLE.
Skullcandy-sovelluksen Audiodo-tekniikka™ analysoi vasemman ja oikean korvasi kuulon ja säätää sitten äänen automaattisesti kuulosi optimaaliselle tasolle.
EI HÄTÄÄ. SINULLA ON RUUTU.
Crusher Evossa on sisäänrakennettu laattojen™ etsintätekniikka. Jos kadotat kuulokkeet, voit helposti "soittaa" niihin Tile-sovelluksesta. Joten se, mikä saattoi tuntua kadonneelta, löytyy nyt nopeasti.
ISO, PAKSU 40 TUNNIN AKUNKESTO.
Sinulla ei ole aikaa kytkeä kuulokkeita joka kerta, kun käännyt ympäri. Siksi Crusher Evo on suunniteltu täydellä 40 tunnin akunkestolla. Lisäksi aina kun varaus on vähissä, Rapid Charge -ominaisuus antaa sinulle ylimääräiset 4 tuntia kuunteluaikaa vain nopealla 10 minuutin latauksella.
Tekniset:

Kuuloketyyppi: Bluetooth® over-ear
Yhteystyyppi: Bluetooth® 5.0
Impedanssi: 32 ohmia ±15%
Ohjaimen halkaisija: 40mm
THD:



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.