WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Esittelyssä Klausberg Salt and Pepper Mills, ensiluokkainen duo-setti, joka on suunniteltu kulinaaristen harrastajien ja ammattikeittiöiden käyttöön. Tämä kahden kappaleen setti on suunniteltu asiantuntevasti rikastuttamaan ruokailukokemusta sekä tyylillä että toiminnallisuudella.

Jokaisessa tehtaassa on vankka kumipuurunko, joka tunnetaan kestävyydestään ja ympäristöystävällisistä ominaisuuksistaan. Luonnollinen puinen muotoilu lisää ripauksen eleganssia mihin tahansa kattaukseen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ravintoloihin, kahviloihin ja catering-palveluihin.

Näiden myllyjen säädettävä keraaminen hiomaydin tarjoaa monipuolisuutta, jonka ansiosta käyttäjä voi helposti vaihtaa hienosta jauhatuksesta karkeaan jauhamiseen kypsennystarpeidensa mukaan. Mekanismi on suunniteltu tarkkaan ja pitkäkestoiseen suorituskykyyn.

Kunkin myllyn mitat ovat kätevästi 5,5 x 15,3 cm, mikä sopii täydellisesti helppoon käsittelyyn ja varastointiin. Sijoita laatuun näillä Klausbergin suola- ja pippurimyllyillä, jotka ovat saatavilla tukkutilauksiin kulinaarisen liiketoimintasi vaatimusten täyttämiseksi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.