FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tekeir Twelve South rento nahkakotelo taskuilla iPhone 7/8: lle

7 500,00 € /varasto veroton hinta
Neuvoteltavissa

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
500 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
7500 kappaletta
Maa
Irlanti
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
iPhone
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
12-1656_FBA
EAN:
0742271250035
Viimeisin päivitys
1 kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Tarjoamme varastossa kaksitoista eteläistä rentoa nahkakoteloa taskuilla iPhone 6/7/8 Plus | Nahka | Lämmin Taupe 7500kpl - Kuvaus

Toimitusmaksu veloitetaan tilattujen tavaroiden määrästä tai etäisyydestä riippuen****

Minimitilausmäärä 500****

Relaxed Leather on kauniisti käsin kiillotettu nahkainen lompakkokuori iPhone 6/7/8 Plus -puhelimeesi. Valmistettu aidosta nahasta, joka on ahdistunut reunoista ja kulmista, jokainen kotelo on täysin ainutlaatuinen. Patina vain paranee, mitä enemmän käytät sitä, antaen suosikki rikkoutuneiden saappaasi ulkonäön. Sisätilojen mikrokuituvuori suojaa laitettasi jokapäiväisiltä kolhuilta ja naarmuilta, kun taas ulkopuolen taskut antavat sinulle lompakon lisätoiminnot. Se on klassinen ilme, joka luo täydellisen rinnakkaisuuden vintage-tyylin ja modernin toiminnallisuuden välillä.

Nykyajan vintage-asuste
Mitä tulee nahkatarvikkeisiin, jalkineista käsilaukkuihin kellorannekkeisiin, trendi on maalaismainen, elävä tunnelma. Varjostetut varpaat saappaissa, kiillotetut reunat käsilaukuissa ja konjakkisalkut, jotka maksavat sitä enemmän, mitä vanhemmilta ne näyttävät - tämä on inspiraatio RelaxedLeather-koteloillemme. Tässä lämpimän sävyisessä nahkakotelossa on vintage-persoonallisuus heti laatikosta.

Kuten hieno viini, se on parempi ajan myötä
RelaxedLeather näyttää hyvältä uutena, mutta näyttää vielä paremmalta kuukausien käytön jälkeen. Jatkuva käyttö ja käsittely pehmentävät nahkaa ja tummentavat sen alkuperäistä sävyä. Nyt sinulla voi olla iPhone-kotelo, jolla on yhtä paljon luonnetta kuin sinulla, mutta se näyttää paremmalta iän myötä.

Tehosta jokapäiväistä kantamistasi
Kun kaikki olennaiset asiat ovat paikoillaan, voit napata avaimet ja lähteä. Mukana kaksi takataskua, joten sinulla on yksi asia vähemmän muistettavaa poistuessasi talosta, koska iPhone, henkilötodistus ja pankkikortti on kaikki turvallisesti työnnetty kauniiseen nahkakuoreen.

Tyylikästä suojausta
Se on edelleen kotelo, ja sillä on tehtävä - suojaa iPhoneasi päivästä toiseen putoamisilta, liukastumiselta ja pudotukselta. RelaxedLeather ottaa tämän työn melko vakavasti. Sen 1 mm: n korotettu etureuna pitää kovimmat pinnat poissa iPhonen näytöltä. RelaxedLeather joutui jopa riippumattomaan pudotustestaukseen ja läpäisi kaikki testit lentävin värein. RelaxedLeather suojaa iPhone 7:ää päivittäisiltä vaaroilta ja näyttää hyvältä sitä tehdessäsi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.