Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tukkutarjous: 63"/160cm pitkät bambutikut halkaisijaltaan vaihtelevilla

alkaen 0,20 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 1,00 €

Neuvoteltavissa
0,40 € 1 - 200 kappaletta
0,30 € 400 - 800 kappaletta
0,20 € 1600 - 3200 kappaletta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
100,00 €
Saatavilla oleva määrä
20000 kappaletta
Maa
Kiina
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
29 päivää
SKU:
BS20201
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Olemme iloisia voidessamme tarjota monipuolisia ja kestäviä bambutikkujamme, jotka ovat ihanteellisia monenlaisiin tee-se-itse-projekteihin, mukaan lukien lyhtyjen ja leijojen rakentaminen, suunnittelu, näyttämörekvisiitta, huonekalujen DIY, koristeet, käsityöluomukset, ovien/ikkunoiden korjaus ja lemmikkihäkit. Jokaisen tikun pituus on 63 tuumaa (160 cm) ja se on lajiteltu halkaisijan mukaan avuksesi.
Sekalaiset tilaukset ovat hyväksyttäviä. Koska kokoja ja eri hintoja on paljon, julkaistu hinta on alhaisin, joten jos tarvitset eri kokoja, ota minuun yhteyttä ajoissa.
Tärkeintä on, että ostamalla ja myymällä mitä tahansa tuotettani voit helposti muodostaa oman yrityksesi orgaanisen kierron ja tuottaa pitkäkestoista, vakaata ja kasvavaa kassavirtaa, mikä tekee lopputuotteen arvosta ainakin 5-10 kertaa korkeamman.
Tuotteen ominaisuudet:
Materiaali: Paksuista Moso-bambuseinistä valmistetut tikut ovat kestäviä ja sopivat erilaisiin sovelluksiin.
Hoito: Korkean lämpötilan sterilointi varmistaa, että bambu on turvallinen ja käyttövalmis.
Väri ja viimeistely: Näitä bambutikkuja on saatavana pääasiassa keltaisen ja valkoisen sekoitetuissa sävyissä, ja ne leikataan bambun ulkoseinästä, joka tunnetaan korkeasta kuitutiheydestään. Ne on kiillotettu sileän pinnan saavuttamiseksi ilman lakkaa, mikä korostaa niiden luonnollista kauneutta.
Joustavuus: Ohuita tikkuja voidaan liottaa lämpimässä vedessä 2-3 minuutin ajan, jotta niistä tulee pehmeitä ja helposti muovattavia. Näillä tikkuilla on ainutlaatuinen ominaisuus taivuttaa rikkoutumatta, jopa pyöreään muotoon, kun niitä kuumennetaan oikein.
Monipuolisuus: Ohuet tikut voidaan taivuttaa mihin tahansa haluamaasi muotoon, joten ne sopivat täydellisesti erilaisiin tee-se-itse-projekteihin.
Ihanteellinen liikeyrityksille:
Sopii koulun käsityötunneille, Näiden bambutikkujen ostaminen ja jälleenmyynti paikallisilla markkinoilla voi olla kannattava yrityshanke, kun otetaan huomioon niiden ainutlaatuisuus ja laaja sovellusvalikoima.
Tilaaminen ja räätälöinti:
Toimitustiedot: Käsittelyaika on noin 4-5 päivää. Toimitus kestää noin 2-4 viikkoa China Postin lentopostin kautta vakiotilauksille. Suuremmille tilauksille on saatavilla meri-/junatoimitus, joka kestää noin 5-8 viikkoa.
Rahti lasketaan painon ja tilavuuden perusteella postin, pika- ja lentorahdin kautta. Jos se ylittää 20 kiloa, se lähetetään meritse tai rautateitse. Se on ovelta ovelle -palvelu, jossa on seurantanumero, jota on kätevä seurata verkossa milloin tahansa. Mukautetut pyynnöt ovat tervetulleita.
Mukautetut kokopyynnöt: Ota rohkeasti yhteyttä tiettyihin kokovaatimuksiin.
Kiitos, että harkitsit bambutikkujamme projekteihisi. Odotamme innolla, että voimme tarjota sinulle korkealaatuisia, monipuolisia bambutuotteita luoviin tarpeisiisi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.