FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Vauvan vartija VB603

40,12 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 80,23 €


Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7403
Viimeisin päivitys
3 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

VB603-itkuhälytin on täydellinen työkalu lapsesi katseluun. Tämä 3.2 tuuman visuaalinen kamera langaton itkuhälytin on luotettava tuote. Sillä on korkeat laatu- ja toiminnalliset ominaisuudet, jotka vastaavat nykyaikaisten vanhempien odotuksia.

VB603-itkuhälytin ei vaadi erillistä tallennustilaa ja sitä on helppo käyttää heti. 5 V: n jännitteen virtalähteen ansiosta se toimii luotettavasti. Tässä itkuhälyttimessä ei ole zoomaustoimintoa eikä se käytä verkkovirtaa.

Käyttölämpötila-alue on 10-25 astetta, joten sitä voidaan käyttää oikein useimmissa ympäristöolosuhteissa. Se on valmistettu ABS-materiaalista, joka antaa laitteelle kestävyyden ja luotettavuuden.

VB603-itkuhälyttimessä on erinomaiset lisäparametrit, kuten konsolityyppi 06. Sen äänityyppi on kova sisäpuhelin, joten se lähettää selkeitä ja ymmärrettäviä ääniä. Infrapuna-yönäköetäisyys on 5-8 metriä, joten voit helposti tarkkailla lastasi myös pimeässä. Sen virtalähde on sähköliitäntä, joka takaa luotettavan ja pitkäaikaisen toiminnan.

VB603-itkuhälyttimessä on erittäin käytännöllinen ja kannettava muotoilu. Se on varustettu kaksisuuntaisella sisäpuhelintoiminnolla, joten voit helposti kommunikoida lapsesi kanssa. Se seuraa myös lämpötilaa, jotta voit aina seurata lapsesi mukavuutta.

Laitteessa on myös sisäänrakennettu musiikkisoitin sekä yönäkötoiminto automaattisella anturilla. Digitaalisen signaalinsiirron ansiosta saat vakaan ja häiriöttömän kuvan 3,2 tuuman LCD-värinäytöllä. Akun käyttöikä on pitkä, jopa 5 tuntia ääniohjatussa tilassa.
VB603-itkuhälytin on monikielinen.

Tutustu VB603-itkuhälyttimen mukavuuteen ja turvallisuuteen ja nauti mielenrauhasta, jonka ansiosta voit aina pitää lastasi silmällä. Tämä luotettava ja monipuolinen itkuhälytin on täydellinen valinta nykyaikaisille vanhemmille.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.