FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
17 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

VIRTALÄHDE KESKEYTYMÄTÖN VIRTALÄHDE (UPS) 1000VA 700W SINE

99,40 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
2 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
200 kappaletta
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Viimeisin päivitys
9 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

KESKEYTYMÄTÖN VIRTALÄHDE (UPS) PUHDAS SINI
MICROSINE 1000 KÄYTETTY TRAKTORI
1000VA 700W 2 * 7Ah
LCD

OMINAISUUDET
Keskeytymätön virtalähde (UPS) on laite, joka antaa keskeytymättömän virran muille elektronisille laitteille, jopa sähkökatkoksen sattuessa. Kun pistorasiassa on sähköä, UPS lataa sisäänrakennetun akun ja toimii ylijännitesuojana, ja nykyaikaisten UPS-laitteiden tapauksessa se varmistaa oikean syöttöjännitteen myös verkon suurten ja pitkäaikaisten jännitevaihteluiden tapauksessa.

Jos pistorasiassa on sähkökatkos, UPS antaa automaattisesti virtaa siihen kytketyille laitteille. Näin voit sammuttaa laitteen turvallisesti ja tallentaa työsi tulokset. Äkillinen sähkökatkos voi aiheuttaa tärkeiden tietojen menetyksen sekä elektronisten laitteiden vaurioitumisen.
Volt Polska UPS: n ansiosta tämä ongelma on ratkaistu. Tarjotussa virtalähteessä on kaksi sisäänrakennettua akkua, joiden kokonaiskapasiteetti on 14 Ah, 12 V: lla, ja kaksi pistorasiaa, joiden jännite on 230 V, mikä mahdollistaa kahden laitteen toiminnan ylläpitämisen samanaikaisesti. USB-liitäntä, jonka avulla voit liittää UPS: n tietokoneeseen, tämän ratkaisun ansiosta käyttäjä voi määrittää virtalähteen asetukset omiin tarpeisiinsa, ja RJ45-portti suojaa verkkolaitteita ylijännitteiltä, tämä konsepti luotiin kattavaan suojaukseen Ethernet-rakenteiden elementtien vaurioilta.
LCD-näyttö ilmoittaa selvästi virtalähteen toimintatilasta.
Lisäksi UPS: n kanssa varustetussa sarjassa saat ohjelmiston, jonka avulla voit seurata sen toimintaa - tämän laitteen tapauksessa jokaisesta yksityiskohdasta on huolehdittu, jotta se voidaan parhaiten mukauttaa käyttäjien tarpeisiin.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.