FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
1 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Wok-induktio 32,5 cm, Wok-pannu irrotettavalla puukahvalla, hiiliteräsrautapannu lasikannella, päällystämätön, musta
taivaan valo 12233 32cm
Kunto: Astia , naulaa uusi tuote.
Yksikköhinta : 9,00 €
Kappalemäärä lavalla: 96 kpl

Tietoja tästä artikkelista

Korkealaatuinen hiiliteräs - Valmistettu korkealaatuisesta hiiliteräksestä, pinta käsitellään kaksinkertaisella hapettumisella ja nitrauksella, ja kolme kertaa korkean lämpötilan sulamisen, kiillotuksen ja jalostuksen jälkeen se takaa erinomaisen kestävyyden ja ruosteenkestävyyden.
100% myrkytön - ei pinnoitetta, 100% vapaa myrkyllisistä kemikaaleista, kuten PFOA ja PFOS. Kovuus on neljä kertaa suurempi kuin tavallisen raudan. Sitä voidaan käyttää minkä tahansa lastan ja puhdistustyökalun kanssa huolehtimatta naarmuista ja muodonmuutoksista. Yhä useammin wokista tulee tarttumaton päällystetty wok.
Yksityiskohtainen muotoilu - Irrotettava puinen kahva on suunniteltu erityisesti helppoa säilytystä varten. Helppo purkaa ilman työkaluja. Ripustusrengasta käytetään ripustussäilytykseen ja se on helppo kuivata. Lisäkahva auttaa liikuttamaan tai säilyttämään wokkia, ergonominen luistamaton puinen kahva pitää sen viileänä korkean lämpötilan kypsennyksen aikana varmistaen samalla turvallisen ja mukavan pidon.
Energiaa säästävä wok - tasainen pohja, joka sopii kaikentyyppisiin uuneihin, mukaan lukien induktioliedet, kaasuliedet, sähköliedet, lasikeraamiset liedet jne.; Wokin pinta on sileä ja kiiltävä, sitä ei ole helppo liimata, ruoanlaitossa käytetään vähemmän öljyä. Nopea ja tasainen lämmitys.
Helppo puhdistaa - Mausta wok ennen käyttöä, koska asianmukaisella käytöllä ja hoidolla wokista voi tulla fyysinen tarttumaton wok ja saavuttaa nopean puhdistusvaikutuksen.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.