FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


Normaalihinta: 529,99 zł
Hintamme: 424 PLN

Quickstick Hidas liesi Sous Vide Termostaatti Kiertovesipumppu 20 l ruostumatonta terästä3 askelta täydelliseen ruokalajiin, jolla on täysi maku. Vähähiilihydraattinen ruokavalio, raakaruoka, ruokavalio tai painonpudotus - hitaalla liesillä valmistat ruokaa menettämättä vitamiineja ja ravintoaineita, vaivattomasti ja aivan kuten ammattilaiset.

Kiertovesipumppu ja älykäs irrotusjärjestelmä takaavat tarkan hitaan kypsennyksen results.To elää tietoisesti tarkoittaa myös tietoista syömistä, mikä tarkoittaa tietoista ruoanlaittoa. Klarsteinin  Quickstick on tarkkuuslaite, joka noudattaa tätä filosofiaa. 

Hitaan ruoanlaiton erityinen etu: Hellävaraisen lämmityksen ansiosta vitamiineja ja kivennäisaineita ei menetetä, mutta ne pysyvät keitetyssä tuotteessa liukenematta kiehuvaan veteen. Se ei ole vain maukasta, vaan myös terveellistä. Klarstein Quickstickin teho on 1300 W, ja se lämmittää jopa 2 litraa vettä 0,2 °C:n tarkkuudella. Sisäänrakennettu kiertovesipumppu pitää veden lämpötilan vakiona esiasetetulla tasolla välillä 50-95 ° astetta. Tyhjiöpusseihin pakatun ruoan hitaan kypsennyksen täydellinen tulos on siten taattu.

Älykäs irrotusjärjestelmä estää veden ylivuodon tai palamisen, kun vettä ei ole tarpeeksi. Voit poistua keittiöstä turvallisesti ruoanlaiton aikana.

Quickstick-hidaskeitin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä voidaan käyttää LCD-kosketusnäytön kautta. Sous Vide -prosessin lisäksi Klarstein Quickstickiä voidaan käyttää myös normaaliin ruoanlaittoon alhaisissa lämpötiloissa, ruoan lämmittämiseen tai pitämiseen lämpimänä.Helppo puhdistaa, ei vie paljon tilaa ja optisesti kiehtova Klarstein Quickstick  hidas liesi tekee terveellisestä ruoanlaitosta lasten leikkiä ja on myös ammattimainen laite maallikoille.

Perustiedot:Tarkka lämpötilan säätö (+/- 0,2 C)Vakiolämpötila koko säiliössä sisäänrakennetun kiertovesipumpun ansiostaLämpötilan säätö välillä 50-95 °C

Ominaisuudet: Näytön päälle/pois-kytkinAjastintoiminto (0:00 - 59:59)Sininen LCD-kosketusnäyttöRuostumattomasta teräksestä valmistettu kosketusYksinkertainen käyttö ja puhdistusEi vie paljon tilaaTeho: 1300 wattiaVirtalähde: 220-240 V; 50 Hz

Toimituksen laajuus:1 x laiteKäyttöopas saksaksi (muut kielet: englanti)

Mitat: Mitat noin: 36,7 x 13,5 x 8,8 cm (L x K x S) Paino: n. 1,1 kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.