FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Pehmeä ja mukava
Xiaomi 8H Travel U-Shaped Pillow on pehmeä ja mukava tyyny, joka voidaan ottaa mukaan minne tahansa. Se on sekä miellyttävä tyyny kotiin, mutta myös matkustamiseen lentokoneessa tai pitkälle bussimatkalle. Tyynyä voidaan käyttää joko litteänä, rullattuna tai napsauttaa paikalleen. Käytä sitä esimerkiksi niskaan, selkään, jalkoihin tai käsivarsien tukena työpöydällä. Näin estät väsymystä ja lihaskipuja.
Materiaaleilla on korkea laatu ja kevyt paino. Tyynyssä on Nifco Professional -kiinnityspidike, joka on valmistettu Japanissa ja kestää monenlaisia ympäristöolosuhteita. Leikkeen pituutta voidaan helposti säätää mukavan asennon saavuttamiseksi.
Valmistettu kestävistä materiaaleista
Xiaomi 8H Travel U-Shaped -tyynyn päällinen on valmistettu 100% puuvillasta Kiinasta. Kangas on pehmeää, joustavaa ja hengittävää ja 20% tavallista paksumpaa, mikä tarjoaa lisämukavuutta. S & Z-kuvion käyttö tekee kannesta vahvan, joustavan ja nukkaamattoman. Kudontaprosessin aikana käytetään polygieeniä, joka estää hajua aiheuttavia bakteereja ja pitää tyynyn aina tuoreena. Lisäksi päällinen on vetoketjun ansiosta pestävä ja siten helppo pitää puhtaana.
Lisäksi sisäkansi on valmistettu Spandexista, joka on joustava ja kestävä. Täyte koostuu lateksihiukkasista, jotka tarjoavat tasaisen jakautumisen, joustavuuden ja hengittävyyden. Lateksihiukkaset itse asiassa sopeutuvat kaulan, selän tai jalan muotoon ja tarjoavat hyvän tuen. 

Voidaan käyttää sekä litteänä, rullattuna että tiukasti eri kehon osiin
Japanissa valmistettu Nifco Professional -kiinnityspidike
100% pehmeä ja nukkaa kestävä puuvillapäällinen
Pestävä vetoketjun ansiosta
Spandex valmistettu sisäkansi
Täyte, joka on valmistettu lateksihiukkasista, jotka mukautuvat kehosi muotoon



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.