FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Kompakti ja kevyt pikakuivain
9,5 cm erittäin lyhyt kotelo / 20 m/s erittäin suuri ilmavirta / 50 miljoonaa negatiivista ionia / 57 °C älykäs lämpötilan säätö
Mukava pitää, kevyt ja kätevä matkoille
Innovatiivisessa rakenteessa on erittäin lyhyt kotelo, joka ei ole pidempi kuin huulipuna, mikä mahdollistaa mukavan otteen. Ota se helposti mukaasi matkoilla saadaksesi lisää varmuutta.

Huulipunan pituus*
Kevyt runko

Turbofanin siivet tuottavat vahvan ja vakaan ilmavirran
Lentokoneiden turbiinimoottoreiden toimintaperiaatteesta ammentava ainutlaatuinen muotoilu, jossa on kaarevat terät ja ilmanpoistoaukko, vähentää tuulivoiman häviöitä ja parantaa tehokkaasti ilman nopeutta. Korkean suorituskyvyn moottori tuottaa voimakkaan ilmavirran, joka haihduttaa kosteuden nopeasti ilman korkeita lämpötiloja.

20 m/s m/s - Suuri ilmavirta*
7 terää - Siiven muotoiset terät

Mukava lämpötila suojaa hiuksiasi
Lämpötila havaitaan 60 kertaa sekunnissa ja tulos lähetetään suoraan mikroprosessorille säätämään ilman lämpötilaa reaaliajassa ja varmistamaan, että lämpötila pysyy vakaana 57 °C:ssa. Tieteellinen lämpötilan säätö estää hiusten vaurioitumisen ja auttaa hiuksiasi säilyttämään terveen kiillon.
Opi L'Oréalin taidelähettiläältä oikeasta tavasta kuivata hiuksesi
Jason sanoi: "Hiustenkuivaajan siirtäminen alaspäin kuivauksen aikana tasoittaa hiuksia ja aiheuttaa vähemmän hiusvaurioita. Sinun tulee pitää vähintään 10 cm: n etäisyys ilmanpoistoaukon ja hiusten välillä. Kesällä suositeltu lämpötila on 57°C, joka suojaa hiuksia paremmin."
JASON CUI, L'Oréalin taidelähettiläs, Kiinan Hermèsin, LV: n ja Diorin muotinäytösten entinen päästylisti ja Harper's Bazaarin virallinen stylisti.
Kuivaa nopeasti vahingoittamatta hiuksiasi ja lähde töihin virkistyneenä
Kaikkien hiustenkuivaajien kuivumisnopeus ei ole 6,1 g/min*. Voimakas ilmavirta antaa kosteuden haihtua nopeasti, mikä vähentää hiusten kuivaamiseen kuluvaa aikaa joko aikaisin aamulla tai ennen nukkumaanmenoa.

Varhaiset aamut - Vähentää hiusten kuivaamiseen kuluvaa aikaa ja tarjoaa sinulle virkistävän aamun
Ennen nukkumaanmenoa - Kuivuu nopeasti ja suojaa hiuksiasi hyvän yöunen takaamiseksi

Sileämmät ja kiiltävämmät hiukset
Sisäänrakennettu ionigeneraattori voi vapauttaa jopa 50 miljoonaa negatiivista ionia voimakkaassa ilmavirrassaan, mikä vähentää staattista sähköä, estää pörröisyyttä, tasoittaa hiusten kynsinauhoja ja antaa hiuksillesi kiiltävän kiillon. Se tarjoaa myös nopean ja hellävaraisen kuivauksen hiusten terveyden parantamiseksi.

50 miljoonaa negatiivista ionia*
Tasoittaa hiusten kynsinauhoja
Neutraloi staattisen sähkön

Hallitse paremmin hiusten kuivaustapaa Säästä lämpötila-asetuksia mukavuuden lisäämiseksi
Voit vaihtaa vapaasti kuuman ja kylmän ilman välillä ja hallita paremmin ilman nopeutta. Aloita yksinkertaisesti työntämällä ja painamalla ja valitse kolmesta lämpötila-asetuksesta tasaisen ja mukavan ilmavirran saavuttamiseksi. Käytetty lämpötila tallennetaan automaattisesti ja otetaan käyttöön, kun käytät sitä seuraavan kerran.
Kahva antaa sinulle mukavan tuntoaistin
UV-pinnoite kestää likaa ja sillä on pehmeä kosketus, mikä antaa sinulle mukavan otteen.
Vähentynyt melu hiuksia kuivattaessa
Ilmavirran vastus pienenee lähetyksen aikana melun hallitsemiseksi tehokkaasti. Pehmeämmän äänen ja vahvemman ilmavirran ansiosta sinä ja perheesi voitte saada miellyttävämmän hiustenkuivauskokemuksen.
Useat ylikuumenemissuojat parantavat turvallisuutta
NTC havaitsee lähtevän ilman lämpötilan reaaliajassa. Valitut erittäin tarkat elementit voivat automaattisesti laukaista ylikuumenemissuojan ja katkaista virran liiallisten lämpötilojen sattuessa. Äärimmäisissä tapauksissa sulakesuojaus laukeaa turvallisuuden varmistamiseksi.

NTC-lämpötilan tunnistus
Ylikuumenemissuoja
Sulakkeen suojaus

Hienostuneita yksityiskohtia, nerokas muotoilu

360° kaksikerroksinen palamisenestosuutin - turvallinen ja nopea muotoilu
Ripustuskoukku - helposti säilytettävä
Ergonominen kahva - mukava ote
Vahvistettu virtajohto - Eristää lämpöä ja kestää korkeita lämpötiloja

*Huulipunan pituus: Kotelon pituus vastaa huulipunatikkua (Dior Lip Tattoo). *20 m/s suuri ilmavirta: suurin ilman nopeus voimakkaassa kylmäilmatilassa mitattuna nimellisjännitteellä siten, että näytetuotteen ilmanpoistoaukon ja testauslaitteen ilmanottoaukon välinen etäisyys on 10 cm. *57 °C älykäs lämpötilan säätö: Lämpötilaero oli ±8 °C, kun näytetuotetta testattiin eri ympäristön lämpötiloissa ja eri ilmannopeuksilla käyttäen tavallista 53 pisteen lämpötilatestauslaitetta, jossa testausympäristön lämpötilaksi asetettiin 15 °C/20 °C/25 °C/30 °C, ilman nopeus voimakkaaseen/pehmeään alle 57 °C:n vakiolämpötilaan ja lämpötila-anturi sijoitettiin 10 cm:n etäisyydelle ilmanpoistoaukosta. *Kuivausnopeus 6,1 g/min: Arvo mitattiin 24,3 °C:n lämpötilassa ja 52 %:n RH-lämpötilassa siten, että tuote asetettiin suureen ilmavirtaan ja kuuman ilman tilaan ja testausliina asetettiin 10 cm:n etäisyydelle näytetuotteen ilmanpoistoaukosta



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.