FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Mi-liikeaktivoitu yövalo 2 - Bluetooth
3-in-1-älyvalo valaistukseen, liiketunnistukseen ja valontunnistukseen

Liikeaktivoitu: Suuren alueen liikeaktivointi, valo syttyy heti, kun astut pimeään tilaan
360° kierto: Magneettinen rakenne joustavaan kulman säätöön
Alhainen energiankulutus: 17 kuukauden akunkesto, kun sitä käytetään puhtaasti anturina
Liiketunnistus: Ihmisten/eläinten liikkeiden tunnistus
Valon havaitseminen: Ympäristön valaistusolosuhteiden havaitseminen
Älykäs linkki: Yhdistä useisiin älylaitteisiin Bluetooth-yhdyskäytävän kautta

Älykkäät valaistuksen säädöt sovelluksen kauttaMukauta ihanteellinen yövalaistus
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) voi havaita ihmisen liikkeen pimeässä. Kun valo on havaittu, se syttyy. Laitepäivitykset on tehty sinua ajatellen. Löydä täydellinen valaistus ympäristöösi, kirkkautta ja valaistusaikaa voidaan säätää Mi Home / Xiaomi Home -sovelluksessa.
*Jos haluat tehdä asetukset tai päivittää laiteohjelmiston sovelluksessa, ota ensin Bluetooth-toiminto käyttöön puhelimessasi ja siirrä sitten kehoasi yövalon induktioalueella tai paina Bluetooth-kytkintä kummallekin puolelle.*Yövalon kirkkaustesti Raportti nro: WTF20F02004812N.
Itsenäiset anturitoiminnot* Ota kaikki irti älykkäistä linkkiyhteyksistä
Kätevää ja hauskaa Mi Motion-Activated Night Light 2 :ta (Bluetooth) voidaan käyttää liiketunnistimena* ja valoanturina*. Bluetooth-yhdyskäytävän avulla laite voidaan asettaa muodostamaan yhteys eri laitteisiin eri aikoina.
*Anturitoiminnot voivat olla käytössä vain, kun ne on yhdistetty Bluetooth-yhdyskäytävän kautta. Varmista, että tililläsi on Bluetooth-yhdyskäytävän tuella varustettuja laitteita.*Valotunnistinta voidaan käyttää havaitsemaan kaksi ympäristön valaistuksen muotoa: kirkas tai tumma. Tiettyjä tietoja ei näytetä.*Mi Home/Xiaomi Home -sovellus sisältää kymmenen erilaista raporttiehtoa, kun laitetta käytetään liike- ja valotunnistimena. Mukaan lukien: ihmiskehon liike, ympäristön valon tila kirkas/tumma, ympäristön valon tila kirkas/tumma ja ihmisen liike, ei ihmiskehon liikettä X minuuttiin.
Kun saavut töistä kotiin klo 19.00kuistisi yövalo havaitsee pimeän ympäristön valaistuksen ja liikkeen ja kytkee automaattisesti päälle Mi Smart LED -kattovalaisimen ja Mi-ilmanpuhdistimen
Kun nouset keskiyön ja klo 7.00 välisenä aikanamakuuhuoneesi yövalo havaitsee liikkeen ja sytyttää automaattisesti Mi Smart LED -kattovalaisimen alhaisella kirkkaudella
Magneettinen kiinnitysrakenne360° kierto entistä helppokäyttöisempiin valaistustilanteisiin
Yövalo voi seistä vapaasti tasaisilla pinnoilla, kuten yöpöydillä. Pohjassa olevaa liimatarraa* voidaan käyttää asennukseen. Käännä vaatekaappien ja kuistien kirkkaus korkealle saadaksesi selkeän valaistuksen ilman, että sinun tarvitsee sytyttää verkkovaloa. Vähennä portaikkojen ja makuuhuoneiden kirkkautta saadaksesi pehmeän, häiriöttömän valaistuksen. Poista yövalo alustasta käytettäväksi erikseen.
*Älä käytä tämän tuotteen liimatarraa uudelleen, koska se voi vahingoittaa pintoja. Varmista ennen kiinnittämistä, että tuote on asetettu oikein.
Vain kolme AA-paristoa365 päivän akunkesto pienimmällä kirkkausasetuksella*
180 päivän akunkesto korkeimmalla kirkkausasetuksella*. Voit myös sammuttaa yövalotoiminnon Mi Home / Xiaomi Home -sovelluksen kautta. Pitkäaikainen, vaivaton käyttö ja 17 kuukauden akunkesto, kun sitä käytetään puhtaasti anturina.*
*Akun kesto valaistustoiminnon ollessa käytössä lasketaan sen perusteella, että valo syttyy 15 kertaa päivässä, kukin 15 sekunnin ajan. *AA-paristot eivät sisälly tuotepakkaukseen. *Akun kesto, kun laitetta käytetään puhtaasti anturina ja valaistustoiminto ei ole käytössä, lasketaan 80 liiketunnistuksen ja 20 valontunnistuksen perusteella päivässä sekä 24 x 6 = 144 säännöllisen raportin perusteella päivässä.*Edellä esitetyt tiedot on laskettu AA-pariston perusteella, jonka nimelliskapasiteetti on 1500 mAh.
Laaja 120° tunnistusalueJopa 6m anturietäisyys
Mi Motion-Activated Night Light 2:ssa (Bluetooth) on räätälöity Fresnel-linssi, joka pystyy havaitsemaan herkimmät ihmisen liikkeet. Laitteessa on erittäin laaja 120°:n vaakasuuntainen anturialue, joka pystyy havaitsemaan liikkeen 6 m*:n etäisyydellä valon edestä ja 2,5 m*:n* etäisyydellä sivuista.
* Yövaloanturin kantaman testiraportti nro: WTF20F02004812N.
Ei näkyvää välkkymistä*, ei haitallista sinistä valoa*Valonlähde on tieteellisesti konfiguroitu parantamaan silmien suojausta
Sisältää 2800K lämpimän, lempeän keltaisen valon* ilman näkyvää välkkymistä tai haitallista sinistä valoa, joten voit nousta yöllä häiritsemättä ketään.
*Ei näkyvää välkkymistä, ei haitallista sinistä valoa, 2800K testiraportin nro: WTF20F02004812N.
Asennus
Tarkkaa havaitsemista varten on suositeltavaa suunnata valo alaspäin, kun pohja on asennettu yli 1,9 m lattian yläpuolelle. Samasta syystä on suositeltavaa suunnata valoa ylöspäin, kun pohja on asennettu alle 0,5 m lattian yläpuolelle. Eri asennuskorkeuksille kulma on säädettävä



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.