MAY SALE
-30%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Vaihda älykkääseen automaattiseen kodin siivoukseen

2-in-1-lakaisu- ja moppaustoiminto
2100Pa tehokas imu
LDS-lasernavigointi
Tarvikkeet ja tarvikkeet
MultiMap-tuki
Automaattinen lataus ja jatkaminen
Älykäs sovellus ja ääniohjaus
Anti Fall- ja Anti Collide -anturit

2-in-1-lakaisu ja moppaus

Lakaisu- ja moppaustila - Toimii 2-in-1-säiliön kanssa
Vain lakaisu - 550 ml suuri pölylaatikko
Vain moppaus - 2-In-1-säiliö

Tarvikkeet ja tarvikkeet
Helppo ostaa kulutustarvikkeita ja varaosia, kuten keskiharjat, HEPA-suodatin, märkä- ja kuivamoppi, puhdistusharjat suoraan Mi.com.
Älykäs kartoitus ja reittisuunnittelu
Uusi LDS-lasernavigointijärjestelmä toimii päivitetyn SLAM-algoritmin kanssa reaaliaikaiseen kartoitukseen, nopeampaan nopeuteen, suurempaan tarkkuuteen ja pidempään skannausalueeseen. Robotti käsittelee älykkäästi monimutkaista ympäristöä ja skannaa koko lattian huolellisesti.

8m - Skannausalue
6×360°/s - Skannaustaajuus
2016 kertaa/s - Näytteenottotaajuus
≤2 % - tarkkuuspoikkeama

MultiMap-tuki
Mi Robot Vacuum-Mop P voi rakentaa ja tallentaa jopa 10 erilaista karttaa kaksikerroksiseen/monikerroksiseen kotiisi. Tämä ainutlaatuinen muistissa oleva tallennusominaisuus vapauttaa sinut haitoista, jotka aiheutuvat kaikkien kerrosten uudelleenkartoittamisesta jokaisella käyttökerralla, mikä eliminoi manuaalisen työn.
Automaattinen lataus- ja jatkamisominaisuus
Laite voi siirtyä automaattisesti latauspisteeseensä ja jatkaa puhdistusta keskeytyskohdasta, jos sen akku loppuu puolivälissä.

Ansioluettelot keskeytyskohdasta
Automaattinen lataus

Äärimmäinen voimakone
Tehokkaalla 2100Pa-imulla ja huippuluokan harjattomalla moottorilla voit puhdistaa pölyn ja roskat perusteellisesti hetkessä. Tämä yhdistettynä 3200 mAh: n akkuun tekee elämästäsi paljon helpompaa.
Varustettu törmäyksenesto-, putoamisenesto- ja muilla erittäin tarkoilla antureilla
12 erittäin tarkkaa anturisarjaa auttavat ympäristön tarkassa kuvaamisessa. Törmäyksenesto- ja putoamisenestoanturilla varustettu laite tekee tarkan navigoinnin, ylittää jopa 2 cm korkeat esteet, välttää putoamisen portaikosta ja aistii ympäröivän ympäristön älykkäästi.
Älykäs elektronisesti ohjattu vesisäiliö
Se on suunniteltu elektronisesti ohjatulla pumpulla, ja siinä on 3 vaihdetta vedenjakelutilaa ja veden tukkeutumisen estomekanismi. Valitse tilat puhdistuksen voimakkuuden ja puhdistettavan lattian tyypin perusteella.

Älykäs elektronisesti vesisäiliö
3 Vesihuollon vaihteet
Elektronisesti ohjattu pumppu
Älykäs vedenjakelu

Älykäs sovellus ja ääniohjaus
Muodosta yhteys Mi Home -sovellukseen tutkiaksesi lukuisia vaihtoehtoja, kuten kaukosäädin, reaaliaikainen kartoitus, toissijainen puhdistus, laitteen tasoitus, DND jne. Se on myös suunniteltu toimimaan Google Assistantin ja Alexan kanssa, joten voit hallita tätä äänelläsi.
Reunojen puhdistus
Laitetta voidaan käyttää kulmien tehokkaaseen puhdistamiseen. Mi Home -sovelluksen "Imuroi reunoja pitkin" -vaihtoehdon avulla voit kartoittaa kotisi nopeasti, mikä lyhentäisi kartoitusaikaa 60%
Pistepuhdistus - Puhdistaa valitusta paikasta
Vyöhykkeen puhdistus - Valitse alue Mi Home -sovelluksesta ja laite puhdistaa valitun vyöhykkeen
Aikataulutus
Aseta siivousaika tarpeidesi mukaan
Modern Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P on nykyajan ihme, jolla on uskomattomia ominaisuuksia, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästäsi paljon helpompaa kuin ennen. Se on täynnä ominaisuuksia, kuten 2-in-1-lakaisu ja moppaus, jotka tekevät päivittäiset askareet, kuten lakaisu, moppaus, lakaisu ja moppaus vaivattomasti. Se on varustettu LDS-lasernavigointijärjestelmällä, joka toimii päivitetyn SLAM-algoritmin kanssa reaaliaikaiseen kartoitukseen, nopeampaan skannaukseen ja pidempään skannausalueeseen. Mi Robot Vacuum-Mop P -ominaisuudet: ItRobotin mukana tulee ammattimainen moppauspolkusuunnittelu, joka on erityisesti luotu intialaisiin koteihin. Se on varustettu 12 sarjalla erittäin tarkkoja antureita, jotka auttavat kuvaamaan tarkasti ympäristöä. Se saa virtansa myös törmäyksenesto- ja putoamisenestoanturista, ja se ylittää jopa 2 cm korkeat esteet. Tyhjiörobotilla on tehokas tietojenkäsittelyominaisuus ja se saa virtansa Cortex-A7-prosessorista ja Mali 400 GPU: sta. Tehokkaalla 2100Pa: n imulla ja älykkäällä elektronisesti ohjatulla vesisäiliöllä tämä robotti tekee elämästäsi erittäin helppoa. Voit myös muodostaa yhteyden Mi Home -sovellukseen tutkiaksesi lukuisia vaihtoehtoja, kuten kaukosäädin, reaaliaikainen kartoitus, ajoitettu puhdistus, pistepuhdistus jne. Voit myös yhdistää, jakaa tai nimetä huoneen siivousta varten. Dynaaminen polkusuunnittelu auttaa seuraamaan eri polkuja eri tiloissa. Laite voi latautua automaattisesti ja jatkaa tarvittaessa. Voit myös asettaa virtuaaliseiniä tai rajoitettuja alueita esineiden ympärille välttääksesi rajoitettujen alueiden, kuten mattojen tai pesuhuoneiden, puhdistamisen. Tyhjiörobotilla on tehokas tietojenkäsittelyominaisuus ja se saa virtansa Cortex-A7-prosessorista ja Mali 400 GPU: sta.
Eritelmät:

Nimi: Mi Robot Vacuum-Mop P
Mitat: Ø 350 x 94.5mm
Akun kapasiteetti: 3200mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Kesto: 60-130 minuuttia
Paino: 3.6kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.