FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
14 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Nosta siivoustasoa Sonic-moppauksella
Sonic Sea Change robottien puhdistuksessa
Kuivuneen lian siirtämiseksi imurointi ei riitä. Sinun täytyy hankaa. Roborock S7:n ääniteknologia hankaa lattioita jopa 3 000 kertaa minuutissa1. Poistetaan kuivunut lika, jonka jotkut robotit voivat jättää jälkeensä, kahvista mutaisiin jalanjälkiin ja paljon muuta. Yhdessä Roborockin ensimmäisen automaattisesti nostettavan mopin kanssa tehokas moppaus on sinun aivan uudella mukavuustasolla. Lisää sen täysin kuminen pääharja ja 2500Pa2 HyperForce™ -imu, ja sinulla on todellinen syväpuhdistuskone.

Sonic-moppaustekniikka1
Älykäs mopin nosto
Ultraäänimaton tunnistus
Uusi täyskumiharja
Päivitetty kelluva harja

Esittelyssä VibraRiseVaivattomasti tehokas
Moppi äänen voimalla1
Sonic-värähtelytekniikka mullistaa robottimoppauksen. Ei enää vetämistä märällä liinalla. Nyt moppisi kuorii jopa 3 000 kertaa minuutissa. 300 ml: n elektronisella vesisäiliöllä syötettynä se puhdistaa lattiat syvästi ja tehokkaasti.
Valmiina nousemaan ylös
Älykäs moppi nostaa3, kun matto havaitaan, joten voit mopata kovat lattiat ja imuroida matot yhdellä siivouksella4. Se nousee myös telakoituna ja kun se on valmis, joten voit sanoa hyvästit rumille muovimatoille ja likaisille raidoille.
Sertifioitu bakteeri Buster
Aja allergeeneja ja bakteereja kotoasi joka kerta, kun puhdistat VibraRise-mopilla. Todistetusti poistettava*:

Allergeeni
Poistettu prosenttiosuus
Bakteerit
Poistettu prosenttiosuus

Pöly punkit
99.6%
E. Coli
>99,9 %

Kissan hilse
99.7%
Staphylococcus epidermidis
>99,9 %

Ruohon siitepöly
>99,99 %
Bacillus subtilis
>99,9 %

Koira Danderr
98.6%

*Testattu käyttämällä sonic-moppausta intensiivisellä kuorintaintensiteetillä ja Deep Mop -tilaa kovalla lattialla.
Ultraäänimaton tunnistus
Ultraääniäänen avulla S7 tunnistaa matot poikkeuksellisen tarkasti. Se, mitä se tekee seuraavaksi, on sinun päätettävissäsi. Nosta moppi ja aloita imurointi3,4, käänny ympäri keskittyäksesi koviin lattioihin tai jatka jopa moppaamista. Kumpi sopii parhaiten kotiisi.
Päivitetyt kelluvat harjasauvat lähempänä puhdistusta paremmin
Lian sekoittamiseksi harjan on pysyttävä lähellä lattiaa. Päivitetty mahdollistamaan useita liiketasoja, S7:n uusi kelluva pääharja seuraa maata tiukasti, jopa epätasaisilla pinnoilla, jotta saadaan parempi puhdistus.
Täysin uusi täyskumiharja Pitkäkestoinen lianpoisto
Poissa on vanha, harjattu muotoilu, joka on korvattu eväkumilla. Se on kestävämpi. Sen kierteiset terät kiihtyvät paremmin. Ja se on vielä parempi välttämään hiusten sotkeutumista5.
Kovan ajon imu
Roborockin HyperForce-imujärjestelmällä™ varustettu S7 käyttää 2500 Pa2 imua keräämään hienoa pölyä kovilla lattioilla, hiuksia matoista ja kaikkea siltä väliltä.
Puhdista päälle ja päälle
Isompi tarkoittaa vähemmän työtä sinulle. 470 ml:n roskakori varastoi pölyä päivästä toiseen. 300 ml: n vesisäiliö voi syväpuhdistaa jopa 200 neliömetriä (2150 neliömetriä)6 yhdessä istunnossa. Kaiken virtalähteenä on 5200 mAh: n litiumioniakku, joka käynnistyy jopa 3 tuntia7 yhdellä latauksella.

470ml - roskakori
5200mAh - teho
300ml - vesisäiliö

Täydellinen hallinta sormiesi ulottuvilla Tarkka kartoitus
Tarkka LiDAR-navigointi luo yksityiskohtaisia karttoja kodistasi ja tunnistaa huoneesi jopa neljällä tasolla.
Roborockin automaattinen tyhjennyslaituri

Puhdista usein.
Tyhjä harvoin.

Roborock S7+

Sonic Mopping.
Mopin nosto.
Automaattinen tyhjennys.

Kohokohdat:

PreciSense™ LiDAR -navigointi
Automaattinen huoneentunnistus
Scratchsafe-renkaat™ ja -harjat
Herkkä™ anturiryhmä
Pestävä E118-nimellinen ilmansuodatin
Mukautuvat reittialgoritmit
Automaattinen lataus
Lapsilukko
Tilan merkkivalot

* Vain renderöinti. Lopputuotteen suunnittelu voi muuttua.
1. Perustuu valmistajan suorittamaan sisäiseen testaukseen. Termi liittyy siihen, että integroitua moppimoduulia voidaan ajaa tuottamaan nopeaa edestakaista tärinää jopa 3000 kertaa minuutissa eli jopa 50 Hz: n taajuudelle, joka on "ääni" -alueella (20 - 20.000 XNUMX Hz).2. Perustuu valmistajan suorittamaan sisäiseen testaukseen IEC 62885-2: 2016 / 5.8 -standardien mukaisesti.3. Valmistajan suorittaman sisäisen testauksen perusteella moppimoduuli voidaan nostaa jopa 5 mm.4. Sopii matalapaaluisille matoille, joiden korkeus on enintään 4 mm.5. Verrattuna Roborockin edeltäjätuotteisiin.6. Perustuu sisäisiin testeihin, jotka on tehty kovilla lattioilla, joissa on täysi vesisäiliö, täysi akku ja alhainen veden virtaus. Todelliset tulokset voivat vaihdella huoneen ominaisuuksien mukaan. Kantama on arvio, joka perustuu oletukseen, että 20% pinta-alasta on huonekalujen peitossa eikä sitä tarvitse mopata.7. Perustuu valmistajan hiljaisessa tilassa suorittamiin sisäisiin testeihin kovilla lattioilla, joissa on täysi akku ja joissa ei ole moppijärjestelmää. Todelliset tulokset voivat vaihdella kotiympäristön mukaan.8. Riippumattoman kolmannen osapuolen testaama standardien EN 1822-1:2009 mukaisesti.
Eritelmät: 

Lisävarustetyypit: roskakori, moppausalusta, rullaharja, sivuharja, lakaisukone, vesisäiliö
Materiaali: ABS, Muut
Toiminto: Moppi



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.