FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Redmi-pikalatauksen virtapankki
Kaksi tuloporttia / Kaksi lähtöporttia / Suuri kapasiteetti 74 WhKaksisuuntainen 18 W: n pikalataus

Sopii lentomatkoille

Suuri kapasiteetti 20,000 XNUMX mAhRiittävä kapasiteetti neljän puhelimen täyteen lataamiseen ja vielä virtaa on jäljellä *
Suuri kapasiteetti 20 000 mAh; sisäänrakennettu älykäs USB-latausohjain*; Yhteensopiva useimpien puhelimien ja digitaalisten laitteiden kanssa; tarpeeksi kapasiteettia neljän Mi 9 -puhelimen täyteen lataamiseen ja vielä virtaa on jäljellä. Mielenrauhaa, kun olet liikkeellä.
Kaksisuuntainen 18 W:n pikalatausNopea lataus ja itselataus
20,000 mAh: n Redmi Fast Charge Power Bankissa on kaksi USB-A-lähtöporttia, joista kummankin enimmäisteho on 18 W. Siinä on myös kaksi tuloporttia, USB-C ja Micro-USB-portti, joiden kummankin maksimitulo on 18 W. Älykäs virtapankki, joka tarjoaa tehokkaamman latauksen ja purkamisen ja säästää arvokasta aikaa.

Redmi Note 7: n lataus - 3,5 kertaa
Redmi K20: n lataus - 3,5 kertaa
Lataus Mi 9: lle - 4,5 kertaa
Lataus iPhone XS: lle - 4,7 kertaa

Kaksi USB-A-lähtöäYksi ei riitä, kaksi on täydellinen
20,000 mAh: n Redmi Fast Charge Power Bankissa on kaksi USB-A-lähtöporttia, joiden kummankin enimmäisteho on 18 W yksinään käytettynä. Kahden portin yhdistetty lähtö voi olla 5.1 V / 3.6 A, joten sitä voidaan käyttää sekä puhelimien että tablettien lataamiseen.
Kahden tyyppisiä tuloporttejaOn parempi valita
20 000 mAh:n Redmi Fast Charge Power Bankissa on kaksi tuloporttia, USB-C ja Micro-USB-portti, mikä tekee siitä täysin yhteensopivan tavallisten Android-laitekaapeleiden* kanssa ja varmistaa itse virtapankin nopean latauksen.
LitiumionipolymeeriakkuSoveltuu erilaisten laitteiden lataamiseen
Suuritiheyksinen litiumionipolymeeriakku tarjoaa kestävän ja luotettavan akunkeston laitteille, kuten puhelimille, tableteille ja digitaalikameroille, joten voit ladata missä tahansa – toimistossa tai tien päällä.
Laadukas IC-siruLisätty suojaus ja parannettu turvallisuus
Erittäin tarkat vastus-, induktanssi- ja kapasitanssikomponentit ja edistyneet piirisirut kestävät helposti ylikuormitusta, ylipurkausta, ylikuumenemista, oikosulkuja ja muita vikoja, mikä tarjoaa luotettavan suojan sekä virtapankille että laitteille. Useat suojaominaisuudet parantavat turvallisuutta jokapäiväiseen käyttöön.

Lämpötilan suojaus
Oikosulkusuojaus
Palautussuojaus
Tulon ylijännitesuojaus
Käänteisen latauksen suojaus
Lähdön ylivirtasuojaus
Tuotoksen ylijännitesuojaus
Ylilataus ja ylipurkaussuoja
Laitteistotason ylijännitteen oikosulkusuojaus

Tukee matalavirtaista lataustaHelppokäyttöinen kahden tunnin lataus
Napauta "Tarkista akku" -painiketta kahdesti vaihtaaksesi kahden tunnin virransäästötilaan ladataksesi Mi Bluetooth -kuulokkeet tai Mi Smart Band*. Sopii matalavirtaisten laitteiden lataamiseen.

Mi Bluetooth-kuulokkeet
Mi Smart Band

*Kansainvälisten ilmailustandardien mukaisesti: yksi kannettava latauslaite, jonka kyky on alle 100 Wh, läpäisi UN38.3-testauksen. UN38.3-testiraportti China Electronic Standardization Institute (CESI) -laboratorioista, raportti nro: S19-B0459-3.*Riittää neljän puhelimen täyteen lataamiseen: Kun neljä Mi 9 -puhelinta on ladattu täyteen yksi toisensa jälkeen, 20,000 XNUMX mAh: n Redmi Fast Charge Power Bankilla oli vielä akun kapasiteettia jäljellä. Testaustiedot voivat vaihdella objektiivisten ympäristömuutosten mukaan.*Sisäänrakennettu älykäs USB-latausohjain: tukee useimpia markkinoilla olevia latausmekanismeja ja takaa yhteensopivuuden eri kannettavien älylaitteiden kanssa*Mitä tahansa kaapelia, jossa on Micro-USB- tai USB-C-portti, voidaan käyttää virtapankin lataamiseen. Tuotepaketti sisältää 20 000 mAh:n Redmi Fast Charge Power Bankin, käyttöohjeen ja Micro-USB-kaapelin.*20 000 mAh:n Redmi Fast Charge Power Bank tukee myös muiden merkkien kuin Xiaomin Bluetooth-kuulokkeiden, älytaajuuksien ja muiden laitteiden matalavirtalatausta.*Ellei toisin mainita, kaikki yllä olevat testitiedot ovat Zimi-laboratoriosta. Todellinen suorituskyky voi vaihdella objektiivisten ympäristömuutosten mukaan.
Eritelmät:

Tuotemallin nro: PB200LZM
Akun tyyppi: Litiumionipolymeeriakku
Akun teho: 74 Wh / 3.7 V / 20,000 mAh
Nimellinen kapasiteetti: 12 000 mAh (5,1 V/3,6 A)
Tuloportit: Micro-USB/USB-C
Lähtöportit: 2 × USB-A
Lähtöparametrit: 5 V = 2,1 A / 9 V = 2,1 A / 12 V = 1,5 A
Lähtöparametrit (yhden portin lähtö): 5.1V = 2.4A / 9V = Max. 2A / 12V = Max. 1.5A
Kahden portin lähtö: 5.1V = 3.6A
Tuotteen mitat: 154 × 73,6 × 27,3 mm



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.