FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Ergonominen, kevyt muotoilu mukautuu täydellisesti mihin tahansa käteen Sekoittaminen ei ole koskaan ollut näin kätevää. Ergonominen, kevyt muotoilu sopii mihin tahansa käteen. Pehmeä kosketus, luistamaton kahva ja helposti saatavilla olevat ja suuret painikkeet takaavat optimaalisen mukavuuden ja laitteen täydellisen hallinnan.

Täydellinen ruokarakenne portaattoman nopeudensäädön ja Turbo-toiminnon ansiosta. Tasainen nopeuden säätö 12-ehdotetussa antaa sinun valita sopivimman nopeuden ruokalajillemme. Saavuttaaksesi vaativimpien ruokien maksimitehotason, paina Turbo-painiketta.

Silputut tuotteet sekunneissa Sipulien pilkkominen aiheuttaa usein vetisiä silmiä. Nyt voit säästää itsellesi tämän ärsytyksen. Kätevän silppurin avulla voit nopeasti ja helposti jauhaa vihanneksia, yrttejä, pähkinöitä, lihaa ja juustoa. Se on käyttövalmis vain muutamassa sekunnissa ja helppo puhdistaa, koska säiliö (ilman moottoroitua kantta) on astianpesukoneen kestävä.

Sekoitusastia auttaa myös mittaamaan ainesosia. Valmistatko usein pieniä annoksia? Sekoitusastia toimii myös mittakuppina ainesosien mittaamiseen. Kiinnitetyn kannen ansiosta voit sulkea säiliön sisällön kanssa ja säilyttää sen jääkaapissa.

Mahdollistaa liittimien ongelmattoman irrottamisen laitteen rungosta Se mahdollistaa liittimien ongelmattoman ja erittäin kätevän irrottamisen laitteen rungosta. Kun olet valmis, vapauta laitteesi yhdellä napsautuksella. Nyt voit puhdistaa ne nopeasti ja helposti juoksevan veden alla tai astianpesukoneessa.

Tyyppi: Käsisekoitin
Teho: 600 W
Nopeuksien lukumäärä: 12
Turbo-/pulssitoiminto: Kyllä
Leikkuuveitset: Ruostumaton teräs
Vinkki: Muovi
Astianpesukoneen kestävä: Kyllä
Virtajohdon pituus: 140 cm
Mukana tulevat lisävarusteet:
- 2 x suojakansi

- 1 x sekoitusastia / mittakuppi

- 1 x käsi muovisekoitin

- 1 x universaali silppuri

Väri: valkoinen
Mitat: 39,3 x 5,5 x 6,2 mm
Paino: 1,1 kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.