FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Digitaalinen alkoholianturi avaimenperällä

4,27 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
86 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Digitaalisen alkoholianturin avulla voit mitata alkoholitasosi helposti, yksinkertaisesti ja nopeasti. Alkometrin koon vuoksi se mahtuu jopa auton hansikaslokeroon. Laite voi olla erinomainen valinta kotibileisiin ja juhliin. Laitteessa on LCD-näyttö, se hehkuu pimeässä, jotta voit aina tehdä tarkkoja mittauksia.

Cherry queen konjakkikirsikat
Alkoholi-kirsikka-bonbonilla ei ollut epäilystäkään siitä, että alkometri merkitsisi. Ainesosat sisältävät myös etyylialkoholia, joka on erityisesti ilmoitettu pakkauksessa: enimmäisalkoholipitoisuus on 5 tilavuusprosenttia. Gabi oli todellinen sankari, hän suostui syömään niin monta konjakkikirsikkaa kuin pystyi. Hän teki sen neljään kappaleeseen. Välittömästi ensimmäisen kulutuksen jälkeen koetin osoitti 0, 5 tuhannesosaa. Kymmenen minuuttia myöhemmin, 0, 4 tuhannesosaa. Joten, jos törmäät konjakkikirsikkabonboneihin credentistä viikonlopun perhevierailun aikana, kannattaa odottaa vähintään puoli tuntia ennen lähtöä.

Ominaisuudet: Alue: 0.00% - 0.19% BAC tai 0.0 - 1.9g / l2: % BAC ja g / L2 x AAA paristokäyttöinen. Mitat: 11cm x 7cm x 2,5cmVäri: musta
Huomaa, että tuote katsotaan hygieeniseksi laitteeksi, jos sitä käytetään, se voidaan vaihtaa vain takuun alaisena. Sovellettavien lakien mukaisesti. Sinulla ei ole oikeutta peruuttamiseen!
Jos ostat tuotteen, teet sen tämä mielessä!
Widgetin käyttäminen: Widgetin käyttö on helppoa, paina vain virtapainiketta ja laite kytketään päälle. 10 sekunnin kuluttua - jonka aikana laite lämpenee (lämmitä kirjoitus), voit puhaltaa anturin. 5 sekunnin puhalluksen jälkeen näet tuloksen.

Mikä on piilotettu gadgetien laatikkoon?- Digitaalinen alkoholianturi avaimenperällä



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.