FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
13 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


Normaalihinta: 1099,99 zł
Hintamme: 799 PLN

Porterhouse, Electric Gril, 2200 W Antistick-grillipinta, mustaKlarstein Porterhouse -sähkögrilli on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka asuvat monen perheen talossa eivätkä silti halua luopua vartaista tai lohifileestä. Se on savuton grilli, joten grillaaminen parvekkeella ei ole ongelma. Paistamisen aikana ei synny savua! Jopa sateisella säällä ei tarvitse luopua grillijuhlista - siirrä vain Porterhousen sähkögrilli kuivaan paikkaan.

2200 W: n sähkögrillissä, jossa on säädettävä lämmitysteho, on irrotettava pohja, jota tukee neljä vakaata jalkaa, mikä on ihanteellinen ulkogrillaukseen. Kuka haluaa grillata asunnossa, voi purkaa sen silmänräpäyksessä ja saa siten pöytägrillin. Varmistaaksesi, että mikään ei pala ja että Porterhousen sähkögrilli on helppo puhdistaa, grillilevyllä on korkealaatuinen pinnoite. Rasvan vuotaminen grillauksen aikana lihasta ja kalasta kerätään muovisäiliöön (lokeroon). Se on helppo puhdistaa ja sen voi tietysti pestä myös astianpesukoneessa.

Porterhouse-sähkögrillin perusteella kiinnitetään käytännöllinen hylly tuotteille, pihdeille tai muille pienille lisävarusteille. Lisähyllyjä saadaan irrotettavien sivuosien ansiosta, joita voidaan käyttää erinomaisesti esimerkiksi mausteiden tai kastikkeiden asettamiseen.

Nopea, terveellinen ja maukas: grillaaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin Klarstein Porterhousen sähkögrillillä  .

Perustiedot:Suuri teho: Nopea lämmitys 2200 W: n tehon ja Easy Grill -konseptin ansiostaMukava grillaus: Irrotettavilla sivuosillaTarttumaton grillin pinta: Sopii kaikille elintarvikkeille ja on helppo puhdistaaThoughtful-yksityiskohdat: Lisähyllyllä ja eteiselläGrillaus missä tahansa: Savuton grillaus parvekkeella tai kotona – ilman kaasua ja grillihiiltäIntuitiivinen käyttö:     &  nbsp;Säätimen ansiosta lämmitysteho voidaan helposti säätää grillattuun tuotteeseenMukava puhdistus: Ylimääräinen rasva kerääntyy rasvasäiliöön

Ominaisuudet: Teho: Max. 2200 WKäytä korkealaatuinen sähköpistokkeellaMahdollisuus grillata puutarhassa, parvekkeella tai talon sisälläKestävä pohja neljällä jalalla ja nopea kokoonpanoHyllyillä grillatuille tavaroille ja eteisilleVirtalähde: 220-240 V ~ / 50 - 60 Hz

Toimituksen laajuus:1 x sähkögrilli1 x jalat (asennussarja)1 x asennusmateriaaliKäyttöohjeet saksaksi (muut kielet: englanti, ranska, espanja, italia)

Mitat:Kokonaismitat: n. 90 x 84 x 42 cm (leveys x korkeus x syvyys) Eteisen pöytäyksikön mitat: n. 52 x 18 x 26 cm (leveys x korkeus x syvyys) Pöytälaitteen mitat ilman eteistä: n. 52 x 10 x 26 cm (leveys x korkeus x syvyys) Virtajohdon pituus: n. 120 cmPaino: n. 4,5 kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.