FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

SilverCloud House 715 -videopuhelinsarja, jossa on 7 tuuman LCD-näyttö ja Yal

84,28 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-SC715YR300
EAN:
5949066513701
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Vikaturvallinen toiminta, yleensä avoin

Tässä kokoonpanossa lukko avautuu sähköimpulssilla 12 V 1A 0,5 sekuntia, joka on vastaanotettu NO-piiristä (ja sulkeutuu vasta, kun ovi tai portti on avattu ja suljettu) tai manuaalisesti (mekaaniset komponentit varmistavat aukon sisäpuolelta myös sähkökatkosten sattuessa).

Avaa oikealta puolelta

Soveltuva SilverCloud YR300 sähkömagneettinen yala voidaan asentaa oviin siten, että se avautuu oikealle puolelle sisäänpäin. Oven suositeltu paksuus on 35-50 mm.

Yhteensopiva sisäpuhelin- tai kulunvalvontajärjestelmien kanssa

SilverCloud YR300 sähkömagneettinen yala voidaan integroida kulunvalvonta- tai sisäpuhelinjärjestelmään. Kotisi videopuhelimen sisäisen aseman Avaa-painike voi toimia yalan lukituksen avaamiseksi, jolloin kävijät pääsevät sisälle.

Äänen ja videon valvonta

SILVERCLOUD House 715 -sisäpuhelimessa on näyttö, jonka resoluutio on 840 x 234 pikseliä, lävistäjä 7 tuumaa ja 420 TV-linjaa. Modernilla muotoilulla ja laadukkaista materiaaleista valmistetulla House 715 tarjoaa käyttäjilleen useita toimintoja, joiden avulla se voi mukauttaa näytön kontrastia ja kirkkautta sekä säätää äänenvoimakkuutta ja valita kappaleen soittoäänelle.

Pimeänäkö

SILVERCLOUD House 715 -sisäpuhelimen ulkoinen yksikkö on varustettu infrapuna-LEDeillä, joiden avulla kuva voidaan ottaa myös hyvin heikossa valaistuksessa. Kamera, jonka resoluutio on 628 x 582 pikseliä ja 420 TV-linjaa, 3,6 mm: n linssit ja 90 asteen katselukulma, on suojattu sateelta kotelon yläosaan sijoitetulla kilvellä.

Kaksisuuntainen viestintä

SILVERCLOUD House 715 -sisäpuhelin toimii suljetun piirin videovalvontajärjestelmänä, jossa ulkoyksikkö lähettää kuvia talon sisällä olevaan näyttöön. Videovalvonnan lisäksi sisäpuhelin mahdollistaa myös kaksisuuntaisen viestinnän sisä- ja ulkoyksiköiden välillä. Suurin toimintamatka on enintään 100 m.

Sähkömagneettinen yala-avaustoiminto

Sisäyksikkö mahdollistaa sähkömagneettisen lukon liittämisen ja ohjauksen (ostettu erikseen). Yksinkertaisesti painamalla Avaa-painiketta voit avata sähkömagneettisen yalan lukituksen etänä, jolloin kävijät pääsevät käsiksi.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.