FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
18 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tarjoamme varastossa kaksitoista South SurfacePadia Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus: lle, kamelinnahkakansi 100kpl - Kuvaus

Toimitusmaksu veloitetaan tilattujen tavaroiden määrästä tai etäisyydestä riippuen****

SurfacePad for iPhone on erilainen suojaus iPhonelle. Höyhenenkevyt ja luottokortin ohut SurfacePad for iPhone tarttuu iPhone 6/6 Plussaan ja kietoutuu sen ympärille. Sen sijaan, että ylellinen nahkainen SurfacePad suojaisi iPhoneasi putoamiselta kalliolta, se suojaa iPhoneasi yleisemmiltä vaaroilta, kuten taskussa olevilta avaimilta. Tässä minimalistisessa napa-nahkaisessa päällisessä on sisäänrakennettu jalusta handsfree-käyttöä varten iPhone. Se on täydellinen kansi niille, joilla on iPhone, eivätkä pelkää näyttää sitä. Saatavana Camel, Red Pop, Modern White, Jet Black ja kaksi uutta väriä vuodelle 2016 – Laventeli ja Midnight Blue.

Valmistajan kuvaus
SurfacePad for iPhone 6 Plus on ensiluokkainen, voinpehmeä Napa-nahkatakki, joka on suunniteltu yksinomaan suojaamaan iPhonea lisäämättä irtotavaraa ja painoa.

Tämä partaveitsenohut ja hämmästyttävän kevyt ylellinen nahkakuori suojaa iPhonesi etu- ja takaosaa jokapäiväisiltä vaaroilta, kuten avaimilta ja tiskeiltä. SurfacePadin kannen sisällä on kaksi kätevää korttipaikkaa.

Kun taivutat takaosaa, tämä ohut iPhone-kansi muuttuu handsfree-näyttöjalustaksi, joka on välttämätön uusille suuremmille iPhoneille.

SurfacePad on saatavilla sekä iPhone 6:lle että 6 Plussalle valitsemallasi mustalla, punaisella, valkoisella ja kauniilla uudella Camelilla. iPhone 6 Plussan SurfacePad on osa värikästä SurfacePad-tuoteperhettä, mikä tarkoittaa, että iPhoneen, iPad Airiin ja iPad miniin voi valita yhteensopivat - tai kontrastiset - nahkatakit.

Kaikki SurfacePad-kuoret kiinnitetään puhelimeen SurfaceGrip-tekniikalla. SurfaceGrip ei jätä jälkiä tai jäämiä, ja se voidaan levittää uudelleen monta kertaa.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.