WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Esittelyssä Klausberg KB-7412, mestarillisesti valmistettu vedenkeitin, jonka tilavuus on 2,2 litraa ja joka on suunniteltu vaativiin keittiöihin. Tämä perinteinen vedenkeitin yhdistää toiminnallisuuden ajattomaan estetiikkaan, mikä tekee siitä saumattoman lisäyksen mihin tahansa keittiövälinekokoelmaan.

KB-7412 on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, ja se on suunniteltu kestäväksi ja suorituskykyiseksi. Sen monipuolinen muotoilu sopii kaikkiin ruoanlaittolähteisiin, mikä takaa helppokäyttöisyyden erityyppisissä liesitasoissa.

Vedenkeittimessä on ainutlaatuinen viheltämistoiminto, joka hälyttää, kun vesi saavuttaa kiehumispisteensä. Sen vankka rakenne ja hienostunut musta marmoripinta tarjoavat sekä tyyliä että käytännöllisyyttä jokapäiväiseen käyttöön.

Tätä tuotetta myydään tukkumäärinä, mikä on ihanteellinen vähittäiskauppiaille, jotka haluavat tarjota korkealaatuisia keittiövälineitä asiakkailleen. Paranna keittiötarjontaasi Klausberg KB-7412 -vedenkeittimellä, joka symboloi eleganssia ja tehokkuutta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.